Lactase Enzyme Active

  • 67,00 Lei


  • Producător: secom
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Model: 2157

Lactase Enzyme Active™100 capsuleImbunatateste toleranta digestiva in consumul de lactate.- contine lactaza, 230mg/capsula- garantat 10350 FCC- nu contine lactoza- produs conceput special pentru persoanele cu sensibilitate digestiva la consumul lactatelor- sustine digestia in cazul unei diete bogate...


Opţiuni disponibile

Lactase Enzyme Active™
100 capsule

Imbunatateste toleranta digestiva in consumul de lactate.

- contine lactaza, 230mg/capsula
- garantat 10350 FCC
- nu contine lactoza
- produs conceput special pentru persoanele cu sensibilitate digestiva la consumul lactatelor
- sustine digestia in cazul unei diete bogate in lactate
- imbunatateste toleranta digestiva la consumul alimentelor derivate din lapte si la administrarea suplimentelor ce pot contine urme de lactoza

Lactaza este enzima necesara organismului pentru digestia lactozei (lactoza este glucidul regasit in lapte si in alimentele derivate din acesta). O mare parte a populatiei globului prezinta un grad mai mare sau mai mic de sensibilitate digestiva dupa consumul de lactate. In copilarie exista un nivel mai mare de lactaza in organism, insa cantitatea se reduce odata cu inaintarea in varsta si necesita un aport suplimentar.
imbunatatirea digestiei lactozei la persoanele care au dificultati in ceea ce priveste digerarea produselor lactate*
*Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 4500 unitati FCC (Food Chemicals Codex), conform Regulamentului (UE) 432/2012.
Compozitie (Per 3 capsule)
Lactaza 10350 FCC 690 mg
(Food Chemicals Codex)

Cate 1-3 capsule/zi sau la nevoie, inainte de consumul alimentelor sau bauturilor ce pot contine lactoza sau lactate ori conform recomandarii consultantului de specialitate. 

Toleranta la lactoza este variabila. Solicitati recomandari in ceea ce priveste rolul acestei substante in dieta.Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: secom

Produse asemănătoare

Contact 0734 95 92 91
intrebari oferte? comenzi@mednature.ro
Intrebari Generale? contact@mednature.ro